Τι είναι η eMoneySafe;

Το αγαπημένο σου πορτοφόλι.


eMoneySafe Wallet

To e-MoneySafe wallet είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, που παρέχει την δυνατότητα να διαφυλάξετε τα χρήματα σας, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο διαδίκτυο, να μεταφέρετε χρήματα, να δέχεστε πληρωμές, να πληρώνετε λογαριασμούς.

eMoneySafe Vouchers

Φορτώστε άμεσα το wallet σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε 24/7 με την paykasa voucher ή το MoneySafe Voucher τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Απευθείας χρήση της paykasa Voucher ή του MoneySafe Voucher σε ιστοσελίδες παιχνιδιών.

Γιατί να αποκτήσεις eMoneySafe Wallet;

Μάθε τους λόγους

Γρήγορες Πληρωμές

Μπορείς να πληρώσεις online σε στοιχηματικά sites, eshops, και εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Η λίστα με τα συνεργαζόμενα sites αυξάνεται καθημερινά. Μπορείς να μεταφέρεις χρήματα και σε άλλους που έχουν eMoneySafe wallet.

Ασφάλεια

Παρέχουμε την μέγιστη ασφάλεια στα χρήματα σας. Οι πληρωμές που γίνονται προς εσάς παραμένουν στο πορτοφόλι σας και είναι στην διάθεση σας όποτε εσείς τα χρειάζεστε.

Vouchers & Card

Μπορείτε να φορτώσετε χρήματα στο wallet σας 24/7 μέσω voucher, μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Φορτώστε χρήματα άμεσα στην eMoneySafe Debit κάρτας σας και κάντε αγορές παγκοσμίως.

To δικό σας πορτοφόλι

emoneysafe.com

Ο πιο ασφαλής τρόπος για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές, απολύτως δωρεάν στην διάθεση σας. Πραγματοποιήστε πληρωμές και αγορές, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να εμπλακείτε με το γραφειοκρατικό χάος.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας ηλεκτρονικό πορτοφόλι, δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε σε ουρές και να χωρίς να μετακινηθείτε καν από την θέση σας!

Χρεώσεις
Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις χρεώσεις επισκεφτείτε τους "Όρους και Προϋποθέσεις" εδώ
LOGIN-REGISTER
Ελληνικα